Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, October 12, 2008

Exam ooh examm...


Semua orang kini berada dalam mood Peperiksaan. Termasuk Saya sendiri. :)

Jadual exam telah diperoleh dan dilanjutkan selepas PMR. huehuehue. So minggu PMR, saye cuti seminggu. Boleh lah revise bende yang rase macam tak berape nak revise. Entah sempat ke tidak tu saye pun tak pasti. Hmm~

....TAWAKKAL JE LA YE!:)

Konsep tawakal:
Berserah sepenuhnya kepada Allah SWT setelah berusaha bersungguh-sungguh.

So, kenalah berusaha bersungguh-sungguh. Hidup ni perlu penuh dengan usaha, pasti berjaye. Kalau tak berjaya tu jangan putus asa. Jangan mudah putus asa untuk mencuba lagi sekali. Dan bagi yang berjaya, tak semestinye akan terus berjaya kalau tidak teruskan usaha, ye dak?

Okeh la. Entry kali ni hanye untuk memberitahu tentang peperiksaan yang akan berlangsung selama seminggu lebih. Ke 2 minggu tah. Tak teliti lagi jadual dengan betul. Hihi. So ape yang saye ingin BOLD kan di sini adelah,

SELAMAT MAJU JAYA!

bagi mereka yang akan menghadapi peperiksaan akhir tahun tak kirelah budak sekolah rendah ke, sekolah menengah, budak U, kolej dan sebagainye yang masih belajar. Kepada budak PMR pule, esok tarikhnya!

Esok adelah tarikh PMR yang tak ditunggu tapi tiba juga akhirnya. Kepade bebudak PMR yang mengenali diri ini, Buat yang terbaik, ok? jangan fikirkan tentang paper yang telah berlalu. Fikirkan tentang paper yang seterusnya, ok?

Nanti naik tingkatan 4, lagi tough so semoga berjaya la ye! Chayokk! Semoga enjoy menjawab paper esok. hehehe. Ok lah, lepas ni maybe susah sikit nak online. Agaknye la. Hahaha harap-harap macam tu lah kan. Demi peperiksaan, akan ku cuba melawan nafsu komputer ini. hehe. Doakan saye berjaya melawan nafsu! :P

Hehe. ok lah, tu je. babai. :)

5 comments:

Addeena Dzakwan said...

good luck eyka!

kikiEy said...

gud luck dear:]

salam ziarah.

Nami said...

good luck eyka kentut masam!

gambate kudasai!

nami.

miLk+ch0ch0 said...

chayok eyka!!
gudluck!!:)

EykaHamasuba said...

yeh yeh mekasih semua.. ekeke :D