Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, May 29, 2008

Lagulagu

Lagu ni ditujukan khas kepada: Ehem.(kawan-kawan je la)haha :P

Ni penyanyi lagu ni.



Tekan Play utk dengar. tapi pause dlu lagu main kt blog ni.:)

(1)
Peluklah diriku
Dan jangan kau lepas..kan ku
Dan jangan kau lepaskan ku darimu

(2)
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakan nya
Bila kau tak di sini

Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakan nya
Bila kau tak di sini

(3)
owh...owh...
Izinkan aku
berlutut mengharap
kau tuk kembali

Izinkan aku
berharap dirimu kembali
dan kembali
dan kembali lagi

*Repeat (1) . . . 2x
*Repeat (2) . . . 1x
*Repeat (3) . . . 1x
*Repeat (1) . . . 4x

owh ... owh ... owh ...

- Lagu ni curik dari ana(diana hamasuba) hahaha.
- sape suh ko asik bukak lagu ni je. kan aku da tersuke. ekekeke.
- Lirik pun die tulis sendiri sbb search kt intenet takde. hahaha

---------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATED: 02June08:
Sedikit arguement antara saya dan kakak saya yang bernama diana Hamasuba.

Saya: Eh ana! Aku rase yang rangkap kedua tu bukan tertawa la, tapi KETAWA. Sebab aku dengar lagu ni ulang-ulang je pagi petang siang malam.
Ana: *Mengreplay lagu tersebut.
Ana: Tertawa lah
Saya: Tak, cube ko dengar blek. *replay balik.

"ku takkan pernah tertawa,
ku takkan pernah bahagia,
ku takkan pernah merasakannya,
bila kau tak di sini..

ku takkan pernah KETAWA.."

Saye: See. aku dengar ketawa.
Ana: Takde! Cube ko dengar btol2. die cakap TER.. mane ade org indonesia cakap KETAWA.
Saye: Tapi aku denga ketawa.
Ana: Cube panggil atin jap.
*menjerit panggil name atin (julia hamasuba)
Saye&Ana: ATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINN!!
*Atin pn masok.
Ana: cube ko dengar, TERTAWA ke KETAWA?
*lagu di mainkan.
Atin: Entah. Tertawa kot.
Ana: *senyum. Tengok aku cakap ko tak caye. (pdg ke arahku)
Saye: Yela yela. *Mengalah.

p/s: korang rase TERTAWA ke KETAWA? hahahahaa

6 comments:

andy said...

nak lagu ni! kasik la link ke ape. name lagu ke kat blog saye

Alyea said...

ni tajuk lagu apa?boleh tao?

EykaHamasuba said...

Lagu tu tajok die
Jangan Kau Lepas
:D

hazwani said...

dengar macam ketawa.

sape nyanyi ni?

me.myself said...

seems like denagr tertawa..
haha..
same je la tu.
:P

blog.sidchan.net said...

send url lagu ni kt ym ku plz
id : sidvhosts
xpun nk hosting ke ftp ke ape2 ntuk upload sile beritahu..semuanye akan disponser sempene portugal ke 2nd round