Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, May 15, 2008

2007

CURRENTLY: Missing year 2007! :(

Tahun 2008 sungguh stress! Dengan subjek2 yang agak susah nye, dengan kawan-kawan yang berpisah nye. Dengan diriku yang agak stress duduk kat rumah je. Rindu 2007! Rindu sesangat! Rindu rindu rindu!

Seriously laa. rindu gile gile. Tahun lepas, ngan bebudak Putra. Time jenjalan ngan Ana ngan Atin, sekarang dah jarang dah kluar berjalan. Time datang sekolah pepetang. Ngan Murni, Hanim, Deyda n lelain tu.

Rindu aa!! Nak dok lepak bawah pokok kat padang sekolah sambil study n tengok orang men bola. Pastu, pegi kedai. Dok makan-makan kat D.E. Pastu lepas sekolah duduk lepak rumah hanim lelame. Haha.

Rindu! Sekarang dah macam tak keluar pepetang dah. Nak keluar pn rase malas je. Rindu! Rindu nak tangkap-tangkap gamba ngan Ana, Atin n kawan-kawan sume. Rindu la! ngan kawan kawan kat myspace nye lagi. haih, rindu rindu RINDU la!:(


2 comments:

FLOY said...

teringat thun 2007 dahulu...

kenangan dihalau quiz oleh lecturer
kenangan kene kejau anjing gile
kenangan main tembak2 badan dengan member (without any clothes on)..sakit wooo..

and last but not least (err..btul ke nih), found someone special...thought my soulmate..tapi rupa2nya bukan..nasib baik..selamat duit..lol lol lol

ahh..those days..

EykaHamasuba said...

tu la pasal.rindu nye mase lalu.tapi takpe,hari ini juge hari lalu utk mase dpn,so jalanila hari2 ini dgn lbeh bermakne.eceh!

haha.oh ye la,mle2 kite igt mmg die soulmate,tp sbb tu la kene knal2 dlu,bru tau die soulmate kite ke tak.haha seb bek tak kwen lagi.:P