Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, May 23, 2008

Yahoo Mail, Facebook, dan..

Tadi bukak email kejap. Sebab nak cari account web utk counter live visitior. Mule mule dah try search kat yahoo tapi tak jumpe-jumpe. Pastu teringat la dulu pnah buat satu utk myspace so bukak la email kejap cari kot-kot ade. Pastu tengok-tengok ade la pulak email dari facebook. Haha terlupe lak dah join facebook.


Baru gak join. Tahun ni ke tahun lps ntah tapi tak reti gune la. Rumit dan meyesakkan otak. Sakit kepala eden tengok facebook. Pastu tadi online la facebook kejap. tengok tengok ade 5friend request daripada kawan-kawan dari myspace gak. Ayesha (kawan skola), Azam, ngan lagi 3 tu tak brapa ingat la. Hehe. So approve3, tulis la something kat wall dorang. Macam komen2 gak.

Tengok facebook cambest je. Memacam ado. tapi pening la. Sesape ade facebook tu meh la tolong ngajarin saye. Budak baru blaja ni. Takmo ajar takpe, saye blaja sendiri. hahaha usaha tangga kejayaan! chaiyok2! eh balik kepada tadi, so bukak2 la. tengok ade friend request on tagged gak. pikir2 sejak bile ntah aku join tagged. sesat ape. haha. pastu blablabla akhirnye jmpe gak website yang di cari pada awal tadi.

Kalau perasan, tu ha yang last skali column bahagian kanan (kt blog ni le) kan ade gamba orang lidi kepale botak background wane pink yang die nye title pemerhati tu kan, ha tu la yg dicari cari selama hari ni. Entah sebab pe terase nak tarok bende tu. Nak la tahu gak sape yang sudi bace bace visit visit blog ni dalam sehari kan kan. Sebab tu je la letak bende tu. hehehe. OK la, tu je untuk kali ni. haha :P

pst: Nenanti la reply komen kat myspace ngan friendster. hehe :D

1 comment:

A said...

fuyoooooooo byk giler email. dah lame tak bukak punye pasal la. hehehehe =p