Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, May 23, 2008

Arrrggghh


Saje nak bagitahu yang game tu tak menang-menang lagi sebab PS2 rosak! Kuangajo tol. Haritu *dah lame sgt haritu nye sebenanye. haha. time nak main, tetibe memory card hilang. Pastu sms abg, sbb time tu die kat lua.

Saye: Oi! mane memory card yg wane itam?
Ijat: -tak reply-
Haha. siot je tak reply. so call la die
Saye: Oi! mane memory card? aku nak men game a oii
Ijat: Ade kat kawan aku
Saye: sape?
Ijat: ala nanti aku bawak la balik.
Saye: Ok,bai.

Pastu tunggu la die balik. Nak online time tu tak bleh lak sbb komputer tak free. pepaham jek la. haha. pastu die pn balik, tapi tak bawak memory card. siut je. Haih, pastu bile ade memory card tu lak, tetibe ps2 tak bleh gune. Bile masok cd kan,die just kua blank wane itam je. Sediih! tak dapat la nak menangkan game tu. :S

*Seblm ni,ps2 kawan abg yg pegang. Lame lak tu. Kuangasm tol ijat ni bagi kawan die pinjam. Hmph!

1 comment:

A said...

ahahaha. bawak je game tue gi maen dekat kedai game. lagi senang. kalo tak muleh nak masok next level ke mintak taukeh tu tulun mainkan. ekekekeke =p