Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, January 15, 2008

Hari Ini?

Hari ini hari Selasa. Macam biase, bangun pagi gosok baju sekolah mandi manda pakai uniform sekolah pergi rumah hanim, pergi sekolah beratur kt tapak perhimpunan masuk kelas, kutip duit (bendahari) seblum cikgu masuk pastu cikgu masuk bagi salam then belajar macam biase. Jadual hari ini:

BM BM PI PI REHAT BI PSK PSK KIMIA KIMIA

Bm belajar pasal penulisan. Agama belajar pasal haji. Ustazah ni menyeramkan jugak. Sebab lps ajar die suke tanye tanye. Tak leh tengok buku tu yang masalah tu. Haha. Pastu rehat makan mee wantan. BI potong2 artikel kt smlm punye surat kabar. PSK pulak belajar pasal Wawasan Diri. Kitorang kene buat peta minda pasal Wawasan diri sendiri. Punye main smgt semua orang buat berkaler kaler lagi. Hahaha. Pastu kimia belajar pasal particles2 solid, liquid and gas.

Lepas tu loceng balik berbunyi so saye lah orang yg paling hepi sbb boleh balik gahahaha den jalan jalan jalan sampai lah rumah. Nampak Hariz kt dpn umah die. Die cakap die tak buleh masok umah sbb lupe bawak kunci. kahkahkah. padan muke. Sape suruh lupe. haha Ok lps tu masuk rumah masuk bilik, terus tido kejap. Den 30minit bangun balik. Online and buat blog nih pstu lps ni nk smbg tido balik. hehehehe. Petang nanti nak kene pegi MRKB nak beli fail for kimia. Aduih. lecehnyeeeeee! Tp pe leh buat. Redha je la. Hahahahaha! Oh ok la. nak smbg tido. :)

2 comments:

Peyus said...

inilah kehidupan seorg student pd hari selasa..=D

Demn! rindu zmn2 sekolah dlu2..uhu..

EykaHamasuba said...

yeah yeah.. sy juge merindui zmn sekolah.. sekolah rndah. :(