Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, August 28, 2009

Tersentuh Hati Ini



Terserempak video ini ketika berjalan di blog Mirauttika.
Meremang bulu romaku. Hmm

SEKIAN, 2.14pm

17 comments:

khairul amar said...

sedih sedih. nk je nangis. :'(

♥ Aimi Rashid said...

Tersedar...

deeya said...

touching...

MIRAUTTIKA said...

lihat,
sangat terharu bukan ?
tengok video ni berjuta juta kali pon tak bosan.Malah,lebih menyedarkan :')

joegrimjow said...

terbaik la tyme ni
kena dengan mood

sarahunny said...

eyka.. best3!!

pinktiara said...

tersentuh ..:)

eizannn said...

siyes tersentuh gile ..
semoge dpt lah cinte2 ini :)

----[PERANTAU]---- said...

......

----[PERANTAU]---- said...

kau ke ni eyka? macam tak je aku tengok. lol.




aku gurau je k.

shazie_craziee said...

eyka,touching abes woo tengok :(

EykaHamasuba said...

khairul amar,
nah tisu buat lap air mate :P

aimi,
tersedar dari tidur ke? kekeke

EykaHamasuba said...

deeeya,
sangat2 mentouching. :S

mirauttika,
a'ah. sangat menyedarkan. thanks miraaaa kalau tak eyka pon tak dapat merasai perasan yang susah nak digambarkan 'ITU' :)

EykaHamasuba said...

joe,
ye ke? cehh terkene ngan mood ape tU? hehehe :P


sarahunny,
kalau tak best eyka tak tarok kat blog :P

EykaHamasuba said...

pinktiara,
hmm same la :)

eizann,
insyaAllah, aminn :D

EykaHamasuba said...

perantau,
hahahhaha kerek ye anda nih! hehe ni betul la eyka ;P


shazie,
tu la, rase macam uuuuuuuh ntah macam ne nak terangkan hehe

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室