Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, May 21, 2010

Today is Friday

and this is the mood for today.

Pagi tadi saye rase sedihh sangat. Secara tiba-tiba. Sedih sebab rase rindu. Rindu dengan kawan-kawan. Semua memory time sekolah datang balik flashback dalam otak ni ha. Memory time keje pon same jugak datang. Sedih sangat sebab rinduu! Rindu sangat sebab tu sedih! Haha terbalikkan je ayat tetap same je maksudnye hehehe :P

Lepas tu habis semua kawan-kawan terdekat saye hantar khidmat pesanan ringkas SMS. Sebab normal la kan time sedih sangat kite perlukan seseorang untuk dikongsi dan diluahkan bersame kan. Tapi saye bukan takat seorang kawan, tapi SEMUA kawan rapat saye message. Saye cakap la saye rinduuuuuuuu. HEHE. Dan sangat terharu sebab semua yang mendapat message saye tu membalasnye! Pagi-pagi pulak tu. Rase macam alahai comelnye kawan-kawan aku ni.

Barulah sejati namenye kan. Never let me down when im down. Dorang semua bagi semangat. Even study jauh-jauh. SANGAT SERONOK MENDAPAT SEMANGAT daripade kawan-kawan. Ha ha ha. Sayang gile lah kat korang. Sarah, Ain, Ili, Sabrina, Intan, Erisya, Syakirah and someone ♥. Hehe you guys are the best! Ceh ceh. Tengah tunggu reply dari sorang je lagi kawan namenye Hanim yang sedang giat berPLKN sekarang ni so, die tak boleh on phone. Tunggu esok la kot baru die reply sebab weekend kan. Hee

Ok now they made me smile :)

Harini hari Jumaat esok Sabtu dan lepas tu.. jeng jeng jeng. Tarikh pendaftaran! Huh macam tak percaye je kan dah nak masuk study dah ni. Tinggal 2 je lagi hari untuk spend kat rumah ni. Wahh sedihnye. Walaupun dekat je uitm shah alam tu tapi tetap rase macam sedih. Kenape sedih? Kerane perlu berjauhan dengan family. Kenapa perlu berjauhan? Sebab kene pakse duduk kat kolej mawar tu. YUP, saye dipaksa untuk menetap di situ! :P

HAHA. Apa? BERJAUHAN? Shah alam je kot eyka. Macam lah nak pergi jauh. Jalan kaki pon boleh sampai. Ceh. Alaa, korang ni ape la. Tak baik tau cakap macam tu. Maklum lah, first time nak jauh dari family ni kan. Mesti la tetap rase sedih. Tak kisah jarak jauh ke dekat ke same je tetap berjauhan jugak kan namenye. Rasenye minggu orientasi tu straight satu minggu saye akan bermandi air mate. Hahaha. Eleh, macam korang tak pernah je kan :P

P/S : Nak masuk study dah ni. Seronok ade, sedih pun ade. Hm

SEKIAN, 11.23am

4 comments:

Sy@hir Ahoy said...

Hye Eyka,

..perasaan missing skolah ni normal. Semua org akan merasainya ble masok campus:)

Pun demikian, 1 or 2wks mybe missing giler ah. Tp, once masok kelas jumpa new pals, keadaan bakal berubah 360degrees.

I used to be there. 'Till the day that I found out that life on campus was d best moment ever. Mcm ala2 drama Dunia Baru :p

Percayalah. Betapa UiTM byk orang2 cool, tmasok Lecturers. Cam ala-ala study kt US la pulak :D

Lee said...

alaa, rilek la, eyka!
u are a strong lady, go-go chaiyokk! :D
study well, study smart, study hard ok!

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

Insya-Allah suasana baru
mungkin lebih seronok dari
masa sekolah..siapa tahu?
semoga selamat semuanya k =D

azman said...

aku jgk tumpang sedih huhuhu