Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, May 05, 2010

Masih lagi bernafas dan bernyawa

Hai! Itu saya dan uniform kerja! :O

Setelah berbulan-bulan menyepikan diri, akhirnya saye kembali ke dunia blogging. Kenapa kembali? kerana saye telah pun meletakkan jawatan sebagai seorang kakitangan di Nandos Subang Parade. Yeah, used to be my working place, if ramai yang tak tahu tapi teringin nak tahu. Yang taknak tahu tu pun takpe, tahukan saje untuk menambahkan pengetahuan am. Ngahaha.

So, sesiapa yang pernah ternampak saye atau termakan kat Nandos subang parade tu tak perlu tertanya-tanya lagi, memang saye lah orangnye. Yang berambut megi berikat due, kadang tocang kadang just biarkan je bergulung tu la saye. Yang selalu serve minuman dengan mengatakan 'enjoy your drinks!' sambil tersengih-sengih entah ikhlas ke tak itu lah saye. Heee.

Suke lepak MpH, bace komik time break. :)

Banyak bende nak cite pasal kerja ni, tapi macam tak tercerita pulak. Sebab memang banyak! Banyak dan banyak dan banyak teramat sangat! hee, maklumlah kan dah 4 bulan setengah bekerja memang tak sah la kalau tak banyak. Dan memang tak sah lah kalau tak banyak cerita untuk dikongsi, cume sekarang ni belum ade mood nak cerita pasal kerja. Sekarang mood cerita pasal diri sendiri, which is kerjaya masa hadapan. :D

Nak cerita rase macam panjang je pulak, plus dah masuk pukul 4 dah ni, macam dah lewat sangat je. Ke terase lewat sebab dah lame tak online sebegini lewat? hehe. So, post kali ni just nak memaklumkan kehadiran saye kembali ke dunia blogging ni la. Banyak yang saye dah termiss update kot dalam dunie internet ni. Haih, so welcome back eyka hamasuba! which is ME! hehe. And thanks to all yang still support and sedia nak follow up my blog even dah berkurun tak update. Thanks :)

P/S : Sekejap je dah May 2010 kan kan! :O

SEKIAN, 4.33am

8 comments:

joegrimjow said...

dah lama bangat tak update ni ya
huuu

naz said...

kenapa sekarang baru cakap? saya tak sempat lawat u hahaha

EykaHamasuba said...

joe, lama banget dong :P

naz, saje takmo ckp. haha :P

Fyda Abd Rahman said...

selamat kembali ke dunia blogging!
lama juga tunggu Eyka nak update blog. eheh :D

Lina Khairunisa said...

akhirnya, ade jugak post. :)

EykaHamasuba said...

fyda, ye ke tunggu? uiceh cam tak percaya :P

lina, hehehe akhirnye ek :P

h.a.n.i.f said...

selamat kembali
lepas nie mesti bertimbun update
=D

EykaHamasuba said...

eh macam tahu2 je, kakakaka :P