Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, April 04, 2008

ketak ketuk papan keyboard

saye mmg rajin menaip,
tapi tak rajin menulis.
saye suke menaip,
tapi sy tak suke menulis.

sebab itu tidak hairanlah mengapa blog saya dipenuhi dengan tulisan komputer. gambar kurang, sbb saya takde mase nak cari gambar. kalau ade pun, memang time tu takde kerja, sbb tu carik gambar kejap. saje pusing2 kat internet ni. search je ape yg ade kat otak, mesti akan ade! kan kan? haha.

dan bende2 yg sy type ni kbykannye cerita tanpa peta minda mahupun kerangka karangan. semua nye spontan. haha. kire time ni sy nga cakap2 sorang2 la ni kt dpn pc, dalam hati. monolog dalaman la kire. ape yg ade kt otak ade kat hati semua saya bantai g taip.

so adelah bahaya jika sy tengah menulis blog ketika saya berada dalam keadaan marah. kerana semua perkataan yg buruk akan keluar. dan bile sedih, luahan perasaan telebih lebih la pulak! haha. tapi ape saye kisah? ni blog saye. suka hati la nak tulis ape pon. ye dak?=)