Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, April 12, 2008

Final Fantasy

im obsessed with this game la actually. since i was in standard 3! firstly main kt ps1 den now ps2. :)

Final Fantasy XII
Tengah nak menangkan game ni skrg ni.

Final Fantasy X-2
Ni dah menang dah. Menang normal mode.

Final Fantasy X
Ni pn dah menang dah.

Final Fantasy Vii : Dirge of Cerberus
ni tak menang lagi. haha

Final Fantasy:Advent Children
Yang ni movie die best gile! tengok la. :)

Haha. ade lagi game2 yg disukai oleh saye. seperti mgs, kingdom heart, tenchu, shinobido, gta, shadow of rome dan lain lain. saye suke game yg adventure. bola saye tak suke. haha. sbb asik kalah je n tak reti main bola. lol. best gile main game! :) rindu gile nk main. and skrg tgh nak main balik! setelah lame tak main sbb asik busy ngan myspace je. haha. :P

FANSITES:
http://www.ff-fan.com/
http://www.thefinalfantasy.com/
http://www.ffonline.com/

1 comment:

Muhammad Umair. said...

waaaaah. ini game fav saye juge. tp main sampai final fantasy 9 je. yang lepas-2 tu sume ps2 pny game je jmpe. so, terpakse stop main :(