Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, June 20, 2010

Sedikit Pembaharuan

Boleh klik untuk tumbesaran image.

Blog ni dah bertukar sedikit wajah. Sikit je, tak banyak. Korang mesti perasan punyelah. Sape tak perasan tu mesti baru pertama kali masuk ke sini, bukan? hohoho. By the way. Ape yang saye suke, sebab same dengan profile myspace (Apa?). Myspace memang tak bukak langsung. Dah lupekan dah, sebab ade facebook. Hehe. Ape yang best kedua, sebab background hotpink stripes tu saye yang buat sendiri! Combine warne febret jadilah macam tu. He he. I loike ♥

Heh Heh. Apapepun, ni je yang sempat nak tukar. Saje nak ubah style. Biar tak rase jemu sangat nak update blog ni ha. Haha. Harap-harap lepas ni rajin la nak update blog macam dulu-dulu. Rindu nak update, sebenarnye. Bile bace balik entry yang tahun-tahun lepas punye. Wuu Wuu. Niat di hati memang rase nak tukar entire layout. Tapi nanti-nantilah ye. Hee. ok lah, dah nak siap-siap nak balik kolej. Bye bye korang. Thanks bace! :D

P/S: Anything, tanye lah dekat sini ye! Baru buat tu! Haha ♥

SEKIAN, 8.10pm

19 comments:

naz said...

bila lagi mahu update panjang panjang haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

beb.. ceria juge macam ni. tros blog college life k.

Huda Luna said...

tak ape slow2 tuka k

White Girl said...

Bl0g ini sangat chumel :)

Hazira said...

hi eyka!

ingatkan dah tak blogging dah.. lama menyepi..

:)

EykaHamasuba said...

naz,
bile ade mase la naz. ngeh negh :P

EykaHamasuba said...

kak oshinz,
insyaAllah kalau ade free time. hehe skrg ni busy dengan asignment

EykaHamasuba said...

huda,
a'ah slow slow. ngeh ngeh

EykaHamasuba said...

white girl,
terima kasih. hehehhee

EykaHamasuba said...

hazira,
tu laa.. rase cam tak tau nak tulis pe dah hohoho

Sy@hir Ahoy said...

Hye! Tulis je hehehe.

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

hee.. kak eyka
blog makin berseri pink in colour
(dulu pun sama juga tapi len sikit)
terus aktif blogging yea =D

Nena said...

blog comel :)
link you!

EykaHamasuba said...

syahir, yee sedang menulis la ni! hehe

EykaHamasuba said...

hanif,
a'ah tambah background kat tepi tu je. hehe thanks hanif! :D
teruskan membaca :D

EykaHamasuba said...

nena, thankss hehehe

Zaidi Hamid said...

best tak course law?

Hamzah Ian said...

blog ni cun2..

EykaHamasuba said...

zaidi,
boleh laah.. not bad sgt. hehe, tapi agak rindu dengan nombor nombor dan calculation. :(

hamzah,
terima kasih :)