Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, November 01, 2009

Dah bulan November ke?


Boleh klik untuk penjelasan mata.

ALAMAK! Tak sangke kan dah bulan November? EH, siapa kata tak sangke? Aku sangke je, ko je tak sangke, eyka. Tu la kau banyak main-main permainan bermain-main. Bile dah november je mule lah kau ngade-ngade nak sangke tak sangke padahal aku tahu sebenarnye kau sangke kan eyka kan?

Tu suara siapa yang bercakap tu? Ni aku yang taip kan so suare aku la suare siape lagi kan. hahahahaha. Err. okeh. Agak mental sebenarnye. Hehe. Hm, nampak tak gambar kat atas tu? Tak nampak? Peduli ape korang tak nampak yang penting saye nampak. Hahahaha. :P

Tu gambar kelas. Ditempah khas untuk senior page kelas 5 Putra. Siapa yang menempah dan siapa yang ditempah? Diri sendiri la, siape lagi kan. Haha. Itu menempah maut namenye, eykaa. hehe. Saye ni terase macam mental je. Balik-balik cakap dengan diri sendiri. Kesian kan. Korang tak rase macam tu ke? HAHA

Sebenarnye tak sangke zaman sekolah saye hampir berakhir. Lepas berperang 18 november sampai 8 December nanti tamatlah riwayat saye sebagai seorang pelajar. Tak tamat lagi dah rindu ni, macam mane ni? Hmm. Walaupun takde lah suke sangat pergi sekolah tapi tetap rindu sekolah. Rindu ape? nantikan... :P

Tahun ni rasenye tahun paling penat. Walaupun tetiap tahun rase macam tahun paling penat, tapi tahun ni antare yang terpenat kalau nak dibandingkan dengan tahun-tahun penat yang lain. Bukannye tahun yang penat, tapi saye yang penat dengan tahun ni. Kenape eyka, kenapa? KERANA.. jeng jeng jeng..

Tunggu posting seterusnya. Haha. Eyka, nak tunggu ko punye posting seterusnya tu agak berzaman aku malas nak tunggu. Ape kate ko cite je sekarang? Aku malas nak tunggu-tunggu orang lagi-lagi nak tunggu ko eyka. Baik ko cakap sebelum aku yang bercakap. Aku bercakap kang nanti non-stop pulak kang nangis ko eykaa, menangis!

Hahaha. haish, mesti korang pelik kan eyka ni apsal asyik cakap dengan diri sendiri je. Kesian.. stress sangat ke nak pergi berperang sampai macam tu sekali mentalnye? Hahaha. Takde lah, saje je bercakap dengan diri sendiri. Lagipun korang tak sudi cakap dengan saye kan so ape salahnye saye bercakap dengan saye sendiri. Hehe :P

Ok lah nak tahu cerita tunggu je post seterusnya. Dan kepada classmate saye 5 PUTRA, serta para remaja yang sebaya dengan saye all the best guys!:) Tinggal beberapa hari ni sempat lagi kot bace mane yang tertinggal tu especially subjek yang perlukan banyak pembacaan. So, bace lah selagi ade mase. Pastu buat latihan. Sebab kalau takat bace je komfem tak ingat kan kan? :D

P/S : Antara ade border dengan takde border mane better?

SEKIAN, 8.12am

15 comments:

izzan.salwana said...

haha , makan coklat bebanyak kalo x nak stresss :)) * good luck SPM nanty !

EykaHamasuba said...

hahaha okeh! thanks. good luck gak eh finals! :D

fik-autoz^^ said...

gudluck 4 spm...smart gmbar tu,hihi

nadNARCOTIC said...

haha
eyka ni agk funny la
psycho pun ade

stress sgt aye?
anyway, good luck ya!
kita berperang habis-habisan


btw, gmba tu awesome

and plus the page is better with border

=]

aKu NaKaL said...

cool n rileks yeah.. hehe good luck x)~

ayeh said...

xd border la jiran.
huhu.vote for no border, bukan no boundaries kay..haha.

deya said...

good luck for your SPM kak eyka ! :D

azman shah said...

welcome back

lala said...

takde border better kot
hehe
lama x singgah kat sini
good luck on SPM yeah =)

cik EPAL said...

goodluck for spm..all the best..

btw, i link u k..
nak u link i boleh??
hehe..

http://cikepal06.blogspot.com/

dee sygg said...

cik epal . haisshh . HAHA ;D
ta leyy blahh .
hee~~
btw , muke tembok sude .
hehe . ;pp

eykaa ..
hee~~
cyez mmg stress kod .
na g beperang manyak takowtt woah !
btw , gudluckk eyka fer SPM .

((x

Ziraaaa said...

eykaa, zira rasa ada border lagi cantik kot :D

bytheway, goodluck eykaaa :)

miLk+ch0co said...

x der border lagi MENAWAN!agagaga..x)
gudluk sPm!wakaka..

faqiha said...

gudluck spm kak eyka :DD

aidadidu said...

cool gile! :D