Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, October 06, 2009

Bukan lupa, bukan tak ingat

Assalammualaikum ya habibi ya maulana.

Spm kian menghampiriku. Walau sejauh dan selaju mana ku berlari, masa tetap tidak dapat diulangi lagi sekali atau berkali-kali. Kerana masa itu adalah MASA. Hahahaha. Okeh, sebelum kelarian tajuk, baik la kau cakap je ape yang kau nak cakap wahai eyka! Baiklah!

Spm makin hampir! Kecuakkan sudah mula dirasai. Ready tak ready memang harus kutempuhi walaupun dengan onak dan duri yang masih berbaki di dalam diri. Eh eh eyka eyka..suke sangat kan over over kan perkara yang tidak over. Haha.

Ok lah. Sebenarnye, saye hanye ingin memohon maaf kepade sesiapa yang pernah terasa hati terhadap saya selama ini. dannn.. tajuk sudah cukup untuk menggambarkan kata-kata yang ingin disampaikan. Bukan lupa, bukan tak ingat. Cuma... he he heee! :D

InsyaAllah lepas selesai segala urusan, saya akan kembali aktif berblog. Sekarang ni AIM saye adelah untuk menghayati sisa-sisa harian yang tinggal sebagai pelajar sekolah menengah dengan bahagia. CEHCEH. Haha. Yang penting, memang tak lupa punyee kat korang! Ingat pun tak, macam mane nak lupe kan. Huahuahua. Gurauan sahaja... jangan terasa! hehe :P

P/S : Doakan kejayaanku ya kawan-kawan!:-)

Sekian, terima kasih.

11 comments:

naz said...

gudluck :)

aKu NaKaL said...

lama sunyi sepi kan.. hek2.. gud luck babe x)~

Addeena Dzakwan said...

semoga berjaya eyka:)

azman shah said...

good luck...

miLk+ch0co said...

gud luck kamoooOOOOOoooo..!!!!:))..ganbatte..chayok..agagagaga

dee sygg said...

babe !
wish u luck ;p
i pown mao mintak maap .
dis year SPM jugee .
wee~
(-;

Æñïf said...

walau bkn dalam ktgori kawan, xpe..
tetap doakan..he3

Dheylla said...

gud luck!!

Lie said...

GOOD LUCK!
thn depan giliran sye pulak.
huu~

NinaRzln said...

goodluck eyka! all the best! :)

EykaHamasuba said...

Hehe, thanksss sume and all the best jugak! :D