Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, October 01, 2009

Terkenang kembali


Dapat lagu ni daripade Atin.. Lame dah die tarok lagu tu kat blog die. Tapi baru pagi tadi terase macam menarik. Sebab pagi-pagi lagi die dah bukak blog die. So terdengar lagu tu. Dah la kuat die bukak. Kacau je orang nak tido! Hahaha :D

Apapepun, ni lagu wizard of oz.. Sape penah tengok cite tu tahu la kan. Best cite tu!! Dengan cite cave of golden roses.. Cite fevret mase kecik-kecik dulu. Teringin nak tengok lagi sekali.. banyak kali pon takpe. Ngeh ngeh ngeh :)

SEKIAN, 1.33pm

6 comments:

Mr K said...

Ramualdo dan Fantaghiro. =)
Tak sangka ramai betul tonton cerita tu

Mr K said...

Oh ya. Dan kau perasan tak gambar siapa kat avatar aku ni --->

l e e said...

aiyehh, cave of golden roses... lame da tak tengok. :)

Twinkle Aida said...

hehe aida mcm pnah je dengar lgu neh
mm, starting dia tuu an
mcm ade dlm cita son of the mask
msa dia da baek da ngan ayh dia then dia hugs ayh dia tuu hehe
xtawu la btol ke x :D

Iera Hanna said...

hehehe, suke autumn in my heart ye? :)

Slamat Hari Raye, maap zahir batin eyka. Gud luck for SPM. Chaiyok!

♥ Aimi Rashid said...

fav. song

dulu pun duk tgk cerita ni