Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, September 05, 2009

I Have A Dream

Jeng jeng jeng..

Kenal tak budak kat atas ni? Tak kenal? Tak maka tak cinta, dah kenal.. EH eh lebih-lebih lak ko kan eyka. Hahaha. Yelah, Meh saye kenalkan. Budak kecil yang comel ni namanya Connie Talbot. Merupakan peserta Britain's Got Talent 2008, dan berjaya sampai ke final. Tahun lepas die baru berumur 6 tahun tapi suara sangat menusuk kalbu. CEHCEH.

Kalau nak dengar boleh dengar di pengakhiran post ini nanti. Nak dengar sekarang pon boleh jugak, takde masalah. Hehe. Macam mane saye boleh kenal dengan Connie ni? sebab tadi mak saye bukak rancangan Oprah di Hallmark channel dan kebetulan Connie ni jadi jemputan khas so dari situ lah wujudnya pengetahuan tentang manusia bernama Connie ini.

Btw, tadi baru je update link dekat blog ni. Tapi tak siap lagi. Trace penglink blog dari histats. Boleh tahu siapa yang link kita dalam blog mereka. Tapi mase nak update link tu tadi ade lah mengalami beberapa masalah. Ada yang dah delete blog, tak sempat untuk saye melihat siapakah gerangan pemilik blog tersebut.

Ade jugak yang dah delete saya daripada link-link mereka. Mungkin kerana mereka menyampah dengan saye kot hehehe. Ataupun ade lah masalah-masalah lain. Selain tu, ade jugak blogger yang privatekan blog. So, tak dapat nak melawati blog tersebut. Terima kasih kalau ade link kat dalam tu. Kalau sudi, invite lah saye untuk jadi reader. (Tak Malu! Shame shame). hahaha :D

Connie sedang menyanyi..

So far, saye hanye sempat menambah link, tapi tak sempat untuk membuang link-link sedia ada yang tidak wujud lagi, atau yang sudah mendelete saya daripada link mereka. Esok kot update lagi, insyaallah kalau saye rajin la. Kalau tak rajin macam biase, biarkan sampai bersawang sampai orang yang link kite tu dah tak link kite lagi dah baru terfikir nak update. Hahaha.

Okay, sejujurnya.. agak rindu nak beramah mesra dengan kawan-kawan blog. Dulu mase baru berjinak-jinak dengan dunie blog ni rajin jugak lah beramah mesra dengan semua orang. Yang tak kenal dikenal-kenalkan, yang dah kenal lagi bertambah kenal. Tapi sekarang tak tahu la. Mungkin manusia semakin membesar semakin kurang nafsu untuk berinteraksi dengan orang baru, KOT. heh :P

Tapi saye ni memang jenis yang take dulu baru give. Kire korang give, baru saye take. Kalau tak give saye tak take. Hahaha. Maksudnye, saye hanye terima orang yang menerima saya terlebih dahulu. Hanya mengenali mereka yang munculkan diri terlebih dahulu. Yang blog walking atau meninggalkan jejak terlebih dahulu. Kirenye, korang didahulukan, barulah saya kemudian. Haha. Sudaahhh.. Ape bende ko cakap ni ka(?) =___="

Anyway, kalau berminat nak merapatkan hubungan atau nak tahu update contact je lah kat facebook ye, senang sikit. Boleh kite main beat-beat score dan menjadi jiran tetangga di Farmville, game kebun kegemaran ramai. Hahahaha. Oh ye, sebelum terlupa, bawah ni tengok la video budak kecil yang saye ceritakan di awal rancangan tadi. BLERGH! Sejak bile ko ade rancangan ni ka?? Tadi lah. baaaru je tadi. haha. :P


I Have A Dreammm.. Best kan? :)

P/S : Sekejap je dah nak masuk puasa ke-16 hari kan kan? :)

SEKIAN, 12.01am hari Ahad

21 comments:

hanny nadia said...

dah laa comel
suara besh lak uhh :)

Mr K said...

Hmm. Kau perasan tak, dulu kita rapat kat myspace. Tak ada lah rapat sangat, tapi pernah bergila-gilaan berbalas komen.

=)

EykaHamasuba said...

hanny,
tau takpe! berbakat besar betul.

mr k,
ye ke? hahaha entah la. rasenye kalo check balik kenal kot. ape ek myspace?

Clara Emily Cancer said...

yup..
comel..
suara kiut..

azman shah said...

i follow uu

Fyda Abd Rahman said...

yurp2.
comel sgt2.
cuba try dgr lagu i will always love you.
dak kecik nie nyanyi utk mama dia :)

.Sayang. said...

da la comel , sedap lak tu sore dye ! hahaaa

nyzm said...

comel lah budak tu dah besa mesti cun hahaha

Bule said...

aku ada tengok video die dekat utube..
mmg comel gile.hehehe

deya said...

suka suare dieeeeeeeee :)
cute lak tu . geram2. haha.

Shadow Master said...

hye eyka..
thx 4 comment kat page blog saye..
erm..i think i had watch this girl on internet..
tp xingat bile actually...
she was very cute la..hahaha
mcm eyka...hahahha
prnh main game fatal frame..??
no brp nye..??
haaha..best la game tu...saye dah abis no 1,2&3..4 blom main sbb kena main kat ps3...huhhhuuhuh
(xsgka eyka bkak blog saye...hahahaa
n nak tanya..eyka ni berani ke org nye???hahahaha)

Esyah said...

cutenyer this little girl. ngan gigi xde. haha.
lgu yg pling aku minat ouh.

EykaHamasuba said...

sis clara,
tahu tak mengapa! hehehee

azman,
heh folo laa ;P

EykaHamasuba said...

fyda,
dah dengar dah! comel kan kan. nnti nak nyanyi utk mak gak la hehahehe :P

sayang,
tu la. walaupun takde gigi hahaha :P

EykaHamasuba said...

nyzam,
amboi2! haha a'ah mmg cun pon nnti besar. nyzam nih, awal2 dah chop. bgus tol kekekee

bule,
ye ke? eyka baru tahu smlm. ketinggalan kan ? :P

EykaHamasuba said...

deya,
geram g la cubit die hahha :P

shadow master,
hehe penah main kejap je. taktau yang kebape punye tapi seram la. meremang bulu roma time main. time nak tangkap gambar bunuh antu tu lagi la berdebar2 so daripade terkene penyakit apape baik stop dlu awal.. hahahahhaha. oh takpe, thanks jgk! hehe sbb smlm update link, so sempat la jenguk2 kejap. hehehe thanks eh link. :D btw taktau la eyka ni berani ke tak hahahaha

EykaHamasuba said...

esyah,
a;ah! gigi takde comel betul hehehe :P

amalia said...

btol btol suare connie ni mmg superb.
tngok oprah gak

♥ Aimi Rashid said...

hey..

i pun suka dis cute girl. dah la comel, suara pun bagus haha. haish geramm

abir izzati mohd azman said...

betul2.
thumbs up utk budak nih.
hehheee:D

*saja menyemak.

Syafy. said...

oh eyka!
kita sama.
i love her jugak!
she's so cute.
adorable kan?
suara mmg best.

:)