Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, July 30, 2009

Hidup segan mati tak mahu

Rindunye nak update blog.........

Assalammualaikum ya habibi ya maulana.. Nak cakap ape pon dah tak tau dah ni. Ujian setara II next week je. Pastu ade pra percubaan. Then, trial. Lepas tu HOOREY! SPM! Hahahaha. Tak sabar menunggu tarikh itu. Tak sabar nak habis. =D

Okeh. Hmm. Sepanjang bulan Julai ni macam-macam bende terjadi. Macam-macam sangat sampai rase macam takde ape-ape je yang terjadi. Ekekeke. Camne tu kan? Ha ha. Hmm. eh! Serius oh taktau nak cakap pe. Sebelum ni bukan main lincah lagi jari-jemari ni menulis tapi sekarang apa sudah jadi. Ayoyoo... Eyka ke ni? HAHA

Banyak bende nak cakap ni tapi dah jadi macam overexcited lak bile login blog ni sampai sume bende dalam otak pon dah hilang entah ke mana. hahaha. Kepade followers yang masih setia, gua respek sama you guys lah! haha. Terima kasih banyak-banyak diucapkan. Sejuk hati tengok.. hehe

Sediakan payung sebelum hujan..:P

Sekarang ni cuaca tak menentu kan? Ramai yang macam demam-demam. Saye pon tengah demam ni sebenarnye. Tapi tak panas sangat la. Cume tekak je terase panas dan perit. Tapi gelak still tak boleh nak henti. Same je macam sebelum demam. Haha. Cume badan cepat letih. Tapi takpe, esok-esok sihat la kan, insyaAllah.. :D

Korang pun jage lah diri baik-baik ye. Bulan Ramadhan tak lame je lagi ni. Ganti puase cepat-cepat. Kalau tak, nanti kene bayar fidyah. Kalau tak bayar nak tunggu lame-lame kang tak sempat pulak nak ganti. Fidyah pon dah bertambah. Kalau tak sempat tapi masih bernafas takpe tapi kalau tak sempat macam mane ? Kan susah tuu..

Hmm, kepade yang sakit saye doakan anda cepat sembuh. All the best kepade yang nak ambil peperiksaan especially kekawan kat sekolah asrama yang nak trial tak lame lagi. Minggu depan je kan? Bersedia lah anda ye. Jangan nakal-nakal ye! hehehe. Ok lah, sekian dari saye buat mase ni. :)

P/S : Sekarang rajin bukak facebook je. Myspace dah jarang. Hoho

END, 6.42pm

11 comments:

joegrimjow said...

jgn lupe payung besooo

suke fb jugak

Alia Izzati said...

kate byk bende nk tulis....

ainee si ketua pari2 said...

sama larr ngan ainee..
ms memang jarang giler bukak, on FB je smpai assignment pon tak buat

miLk+ch0co said...

hohoho..gudluk 4 sPm..bulan Ramadhan makin cepat..Raye pown makin epat..agagagagaga..egt dulu alhik time kecik2..raye dalam bulan 6 or 5 gitu..hahaha..pantas masa berlalo...fiuuu...

joegrimjow said...

blom add?

Azri Rotten said...

fidyah tu ape?

goodluck buddy!

EykaHamasuba said...

joegrimjov,
camne nak add.. hahaha

EykaHamasuba said...

alia,
byk tapi tak terkeluar :P

EykaHamasuba said...

ainee,
tu bahaye tu! assigment kene la siapkan kekekkee

EykaHamasuba said...

milk,
terima kasih. hehe

EykaHamasuba said...

azri,
fidyah itu adelah.. hm. fidyah la. hehe, kalau perempuan yang lambat ganti puase, die skip setahun kene bayar fidyah..

fidyah ni macam bayaran ganti la. :D