Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, July 17, 2009

17tahun, 17jam


Saje tarok lagu ni. keh keh :P

Assalammualaikum semua! Err.. Gile lama tak menulis kat sini! Erk.. lame ke? Perasaan ko je kot eyka. Ko kan memang suke perasan. Haha. Hmm, dalam 11 hari gitu. Lame la tu kan. Selalu tetiap hari musti update, tak boleh tak update. Ni apa sudah jadi?
"Biaselah, budak sekolah. Musti la busy..." - jawapan biase.

Tapi betul lah tu. Budak sekolah kan busy, busy ape tu entah la susah pulak nak jawab sebab selalunye sebenarnye takde la busy sangat. Keje rumah pon tak buat. Tapi entah, still nak bagi jawapan busy tu HAHAHAHA.

So, macam ne kawan-kawan ku sekalian? Ade baik tak? Harap-harap gitu la kan. Kalau tak baik tu cepat-cepat tutup komputer, pegi tido okeh. :P

HEHE. Dah lame tak menaip so rase macam kaku pulak. Tergagap-gagap tangan nak menaip. Haha. Takpe lah, ok la. Sekarang dah bulan 7. 17 haribulan, 17 tahun dah budak name Fatin Zulaikha tu kan. (Lahir pukul 7.30 pagi)

Terima kasih kepade yang ingat, yang susah-payah wish, message, call, hantar komen, buat kepulan asap kat langit tulis 'Selamat hari lahir sayangku eyka!' (dalam mimpi) haha, belanje makan, belanje tengok Heri Poter, belanje itu ini, bagi bunge rose merah (thanks teacher!) dan sebagainye.

Terharu jugak bile ade orang ingat hari lahir kite ni kan. Walaupun takde ape sangat, hanye meningkat umurnye dan menambah kedutan pada wajah serta menuju ke arah pro-penuaan dan penghabisan sekolah, tapi still rase macam terharu la jugak. kekeke.

Apapepun, terima kasih diucapkan sekali lagi. Selamat hari lahir juge kepade semua yang berkaitan. NUR ATIKAH MOHD ANUAR, kiteee dah 17! Tinggal 1 tahun je lagi nak cukup umur. Cepat betul kan mase berlalu. Dulu kecik cenonet je kite bedue. Haha. :)

P/S : I love you. Mak abah sekarang dekat Pahang. RINDU!

TAMAT, 6.33am

14 comments:

joegrimjow said...

happy bestday jugakkk

Alyaa said...

Happy belated birthday ;)

sarahunny said...

happy belated btday dearrr eyka!!

ainee si ketua pari2 said...

hepi belated bday eyka.
haa da besar ni kurangkan kunyah ais tu..
kang darah putih ebrtmbh kangd apat penyakit albino..
YE KE??

Syafy. said...

eyka. rindu kamuuuu.

rajin2 la mengupdate ye? :)

btw. happy belated bday!

aidadidu said...

happy belated birthday eyka! semoga kamu berjaya dlm SPM nti! :D

p/s: kakak kamu tu mmg pndai buat surprise hehehe

Heart Dee said...

eyka !!!
hepi belated bday...
sowie lmbt wish..
eheheh...
been bz lately...
:)

Clara Emily Cancer said...

HAPPY BIRTHDAY EYKA!!

Nazz said...

hepy besday yea..
sori lambat...
=D

rain said...

happy belated birthday :)

nami o fish said...

sempena birthday eyka nami bagi chop dari belgium hehehe!

nami esok dah nak balik london,ari selasa balik malaysia..

nak makan sambal tumis hehehe!

Eikaaaa said...

hepi besday again. HHE :)

Miss N. said...

hepy belated burfday :P

lala said...

selamat hari lahir yg dah terlepas
semoga panjang umur :)