Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, July 22, 2014

About Time

Hello :)


So yesterday I decided to watch About Time for second time. Movie tu tersangatlah best. Tak tahu kenapa suka sangat cerita tu. Maybe sebab kakak Tim, Kit Kat comel kot. Haha. and Rachel McAdams. She's so pretty!

Jalan cerita dia merepek sebab tak logik boleh travel time tapi tetap sukaaa sangat dengan semua benda dalam movie tu. Hero dia, Tim pun nampak natural je. The movie was so beautiful that I cried. Haha.Takde la nangis teresak-esak or sedu-sedan tapi just bergenang je la.

Macam ni lah lebih kurang cuma anak mata bukan kaler biru. Haha.
Nangis bukan sebab sedih ke ape tapi sebab macam aaaaaaww do you get me? Macam haih cemane tah nak explain.

Anyway, lepas tu tengok movie Endless Love pulak.


Overall, it was good. Tak lah sedih sangat sebab happy ending. Mujur takde air mata dibazirkan. Cerita ni banyak adegan kissing-kissing mungkin sebab nak tunjuk yang diorang memang so deeply in love. Nasib baik dah lepas legal age untuk tengok adegan-adegan seperti ini. Hehehe

Oh and another thing, bila bukak balik blog guna laptop rasa macam dah okay je tak perlu tukar apape dah. So sekarang just biarkan je macam ni dulu. Name blog pun tak tukar sebab banner tu cantik. Tak tahu la macam mana edit dedulu.

Boleh tahan kretif jugak saya ni kan. Hehehehe puji diri sendiri pulak hikhok. Tapi tu dulu lah, sekarang dah malas so kretif dah pudar. Makin pemalas makin rase nak plain je. Ni bile nak update blog ni tengok coding HTML pun rase macam ya Allah berpinar mata tak faham sepatah pun. Huhuhu.

Takpelah tengok lah cemana okbye.



2 comments:

cimon said...

Lame nye tak blogwalking. Hopefully blog eyka kekal aktif ^^

Happy study dik ^^

AS said...

Hi Eyka, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)